Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We vragen u hier eenmalig toestemming voor te geven. Lees meer over ons cookiebeleid.

Lezen kan altijd

Stichting Aangepast Lezen is er voor iedereen voor wie 'gewoon' lezen niet (meer) lukt. Aangepast Lezen biedt boeken, kranten en tijdschriften in aangepaste leesvormen: Audiolezen, Braillelezen, Letterlezen en Combilezen.
De collectie is exclusief toegankelijk voor mensen met een leesbeperking, zoals mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, of voor mensen die fysiek geen boek kunnen vasthouden.
Schrijf u nu in en krijg onbeperkt toegang tot de mooiste boeken.

Audiolezen

Logo van Audiolezen

Lees hier meer over de campagne Audiolezen!

Luister altijd & overal

Logo van Aangepast Lezen

Download de Daisylezer app voor iOS of Android.
Liever op een andere manier lezen? Lees hier meer over de overige luistermiddelen.

Voeljeboekje & JumboLetter

Voeljeboekje is een voelboekje dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen met een visuele beperking in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Hiermee kunnen kinderen al lezend en voelend de wereld om hen heen op speelse wijze ontdekken. Lees meer op voeljeboekje.nl

JumboLetter is een boek met een grote letter (.24), zwart-wit print in a4 formaat, speciaal ontwikkeld voor (zeer) slechtziende kinderen van 6 tot 14 jaar. Hiermee kunnen de kinderen genieten van actuele jeugdboeken in grote letters en oefenen met technisch lezen. Lees meer op jumboletter.nl