Aangepastlezen.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Lezen kan altijd

Kunt u de kleine lettertjes niet meer lezen? Wordt het lezen meer inspanning dan ontspanning? Kortom, lukt het 'gewone' lezen niet of niet meer door een visuele of andere leesbeperking (bijvoorbeeld dyslexie)? Dan biedt Aangepast Lezen de uitkomst. Bij Aangepast Lezen kunt u onder andere terecht voor:

De boeken, kranten en tijdschriften in de door u gewenste leesvorm zijn eenvoudig te bestellen en ontvangt u ofwel met de post of via internet. Om boeken, kranten en tijdschriften in een aangepaste leesvorm te kunnen bestellen kunt u zich gratis bij Aangepast Lezen inschrijven.

Nieuws

Voeljeboekje en JumboLetter

Stichting Aangepast Lezen heeft er twee nieuwe producten bij, namelijk Voeljeboekje en JumboLetter.

Voeljeboekje is een voelboekje dat speciaal ontwikkeld is voor kinderen met een visuele beperking in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. Hiermee kunnen kinderen al lezend en voelend de wereld om hen heen op speelse wijze ontdekken.

JumboLetter is een boek met een grote letter (.24), zwart-wit print in a4 formaat, speciaal ontwikkeld voor (zeer) slechtziende kinderen van 6 tot 14 jaar. Hiermee kunnen de kinderen genieten van actuele jeugdboeken in grote letters en oefenen met technisch lezen.

Ga voor meer informatie naar www.voeljeboekje.nl en www.jumboletter.nl